Marcel Vela l-a sunat pe activistul de mediu umplut de sange de „mafia padurilor”: Este un patriot care isi iubeste tara si i-am spus ca are tot sprijinul meu

0
30

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, anunta ca a vorbit la telefon cu activistul de mediu batut cu pietre in timp ce incerca sa opreasca furtul de lemne.

„Astazi l-am sunat pe Bodnar Daniel pentru a-l intreba, in primul rand, cum se simte. Este tanarul atacat cu pietre pentru ca incearca sa protejeze padurile.

L-am felicitat pentru implicare, pentru ca este un patriot care isi iubeste tara si i-am spus ca are tot sprijinul meu. Sunt convins ca aceasta intamplare nu-i va stirbi curajul.

Daniel, asa cum am si spus astazi, fiecare dintre noi isi doreste sa traiasca intr-o lume normala! Cred ca, mai mult ca oricand, trebuie sa fim echipa”, scrie Vela pe Facebook.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a trimis echipe de specialisti pentru a verifica relatarea unui activist de mediu din Bucovina, Daniel Bodnar, care a povestit ca a fost atacat cu pietre si umplut de sange de „mafia lemnului”.

Activistul civic pentru stoparea taierii abuzive a padurilor din Bucovina Daniel Bodnar a povestit, miercuri seara, intr-un live pe Facebook in care a izbucnit in plans, cum a fost atacat si umplut de sange de „mafia lemnului”, iar geamurile masinii la volanul careia se afla i-au fost sparte cu pietre.

„Noi, cativa oameni, am facut ce nu au facut autoritatile niciodata. Ne sunt sparte toate masinile. S-a ajuns prea dreptate. Sunt lacrimi de furie! Am trimis atatea sesizari. Am trimis si domnului Vela. Am facut si la domnul Alexe. Am facut peste tot sesizari. Si totul in zadar…

Am refuzat orice ofera a partidelor politice de a candida acum la parlamentare. Si puteam sa fiu azi deputat. Dar am zis nu, eu vreau sa fac mai mult pentru tara mea. Sa ramana ceva in urma mea. Imi iubesc tara. Tot ce fac, fac pentru ca simt pentru tara mea. (…) ajungem in situatia in care sa fim nenorociti. Au spart geamurile la casa socrilor mei. Mi-au spart BMW-ul. Acum si bus-ul asta cu care trebuia sa duc ceva materiale. Eu am fost ferm convins ca se poate colabora cu autoritatile.

Dar nu se mai poate. Dar nici nu vrem sa renuntam la lupta cu acesti nenorociti care distrug padurile Romaniei. Vreau sa fac ceva. Domnule Vela, uitati-va pe email la cabinet sa vedeti sesizare si din partea mea. Trimiteti, omule bun, Corpul de Control. Luati noi decizii aici, in Bucovina. Ne omoara astia”, povestea Daniel Bodnar.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here