Marian Anghelina și Universitatea Craiova au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului.

0
121

Universitatea Craiova se desparte de inca un jucator care a evoluat in liga secunda . De aceasta data este vorba despre Marian Anghelina .

Clubul Universitatea Craiova si Marian Anghelina au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului .

Universitatea Craiova a renuntat pana acum la jucatorii :Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu, Federico Taborda si Costinel Gugu.

La capitolul sosiri punctam doar atacantul argentinian Juan Bauza, de la Csikszereda Miercurea Ciuc.

“Inca de la negocierile cu Adrian Mutu, am vorbit cu el zilnic despre jucatori. Politica clubului e sa ne bazam pe jucatori cu experienta. Ne dorim si sa crestem jucatori, avem academia noastra, care va da roade peste 2-3 ani. Eu cred ca in Liga 1 iti trebuie jucatori cu experienta si 2-3 tineri in primul 11, care sa creasca pe langa. Vom incerca sa semnam jucatori din primele ligi ale Europei, din Belgia, din Italia. In urmatoarea saptamana, vom inchide cu patru dintre ei.

Eu zic ca o sa vina numai jucatori importanti, cu experienta, care au jucat la nivelul primelor ligi din Europa. Da, multi straini. Daca eu spun acum ca-l vreau pe Ronaldo Deaconu, se va cere de doua ori mai mult pentru el”, a spus Adrian Mititelu Jr., la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here