Marian Jean Marinescu , europarlamentar PNL : 47 de ani de apartenenta a Marii Britanii la UE se vor incheia vineri noapte.

0
22

Europarlamentarul PNL , Marian Jean Marinescu si-a exprimat propria opinie in privinta iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana . Marian Jean Marinescu are si o nelamurire in privinta Brexit : Cat de pregatita este in schimb Marea Britanie, nu stie nimeni cu adevarat.

“47 de ani de apartenenta a Marii Britanii la UE se vor incheia vineri noapte.
Dar nu prin votul de astazi din Parlamentul European, ci prin rezultatul referendumului de acum trei ani.
Este in mod clar un moment trist, care insa pune capat unei prea lungi perioade de incertitudine, de criza politica in Marea Britanie si de ingrijorari ale romanilor care traiesc in aceasta tara.
Uniunea Europeana este pregatita pentru acest moment, mai ales in ceea ce priveste apararea intereselor cetatenilor europeni care traiesc in Marea Britanie.
Cat de pregatita este in schimb Marea Britanie, nu stie nimeni cu adevarat.
Insa un lucru stim clar cu totii: dezlantuirea populismului si a antieuropenismului devine intotdeauna un fenomen incontrolabil si genereaza consecinte greu de prevazut si de surmontat. Din pacate, efectele iresponsabilitatii politice vor fi platite de catre cetateni. De fapt, acesta este cel mai ingrijorator aspect al intregului proces de retragere a Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din Uniunea Europeana si din Comunitatea Europeana a Energiei Atomice.” a declarat Marian Jean Marinescu ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Facebook Comments
Citeste si :   Planul de investitii pentru Pactul ecologic european - Planul de investitii pentru o Europa durabila

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here