Marian Vasile : Administratia PSD condusa de Olguta Vasilescu a avut ca principal scop sa-si puna oamenii in functii sau sa le prelungeasca mandatele

0
49

Consilierii locali PNL Marian Vasile – preşedintele PNL Craiova, Cosmin Corâţu şi Teodor Sas, au sustinut o conferinta de presa la sediul PNL Dolj.

Presedintele PNL Craiova, Marian Vasile a adus in discutie unele din punctele care au fost pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Craiova .

”Doamna Olguta Vasilescu evita sa faca publice sedintele de consiliu. Dupa cum bine stiti, ieri a avut loc o sedinta a Consiliului Local Craiova, in care au fost si momente destul de tensionate. Consilierii PNL, stiti bine, mereu au taxat si taxeaza derapajele administratiei PSD, in special, in ultimul timp, cand practic, primaria pare ca nu este condusa. In ultimul timp, cetatenii Craiovei isi pierd locurile de munca, sute de cetateni, moment in care curatenia orasului lasa de dorit, in moment in care siguranta orasului lasa de dorit. In sedinta de ieri, asa cum ne-a obisnuit, administratia PSD condusa de Olguta Vasilescu a avut ca principal scop sa-si puna oamenii in functii sau sa le prelungeasca mandatele, asa cum s-a intamplat cu administratorul de la SC Piete si Targuri Craiova, al carui mandat a fost prelungit cu inca 4 ani.

Toata conducerea SC Piete si Targuri, pentru ca sunt cativa directori care incaseaza cateva mii de euro pe luna fiecare. Considerati ca s-a facut performanta? Considerati ca trebuia prelungit cu patru ani acest mandat. Eu consider ca a fost prelungit acest mandat numai si numai pe criterii de partid intr-un oras in care din pacate se depopuleaza. Din pacate nivelul de trai este din ce in ce mai scazut mai ales in ultimul deceniu de cand Partidul Social Democrat conduce acest oras.

De asemenea tot administratia PSD a votat ieri un plan de restructurare, reorganizare si eficientizare a SC Salubritate SRL. In fapt nu am facut altceva decat sa dea cateva sute de oameni afara de la Salubritate. De ce? Pentru ca nu mai au serviciu de colectare a deseurilor. Discutia este veche si stiti cu totii SC Salubritate nu a participat la licitatia pe masterplanul de deseuri si alta firma a castigat, alta firma va colecta deseurile in orasul nostru. Intelegem faptul ca Salubritatea nu mai are acest obiect de activitate dar asta nu inseamna ca acei oameni nu vor face altceva.

Adica atunci cand un manager, un manager numit pe la sedintele de partid si vorbesti despre reorganizare si eficientizare al unul srl, trebuie sa iei acei oameni care sunt specialisti, care sunt ingineri mecanici, care sunt mai vechi, care stiu sa repare utilaje mari si alti specialisti ca sa oferi servicii in piata libera nu doar Primariei pe reparatiile de masinii, pe alte activitati. SC Salubritate este un srl in care intr-adevar actionarul este Consiliul Local, adica noi toti craiovenii, dar trebuie sa iasa in piata nu trebuie sa stea cu mana intinsa catre Primaria Craiova, matura 2 strazi si vin cu factura la primarie..

Deci degeaba spun ca trebuiau sa dea afara acesti oameni, nu trebuia sa le gaseasca o utilitate si sa trebuia aduca plus valoare societatii prin alte servicii pe care le poate oferii un SRL. Asta inseamna administratie buna, asta inseamna un management performant. Nu dam oameni afara, nu e vina noastra a castigat alta firma si nu mai avem acest obiectiv adica colectarea deseurilor de la craioveni..” a declarat Marian Vasile ..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here