Marian Vasile este desemnat din partea PNL pentru functia de viceprimar al Municipiului Craiova

0
21

PNL si-a desemnat propunerea pentru functia de viceprimar al Municipiului Craiova. Marian Vasile este cel care va avea nevoie de sprijinul consilierilor municipali PNL si USR-Plus pentru a ocupa functia de viceprimar ..

Absolvent al Colegiului Carol I , Marian Vasile a urmat apoi Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica Craiova .
In iulie 2008 , Marian Vasile incepea primul mandat de Consilier Municipal ..

„Multumesc inca o data craiovenilor care pe 27 septembrie au acordat incredere Partidului National Liberal!
De asemenea, multumesc colegilor din PNL care au facut eforturi uriase in campania electorala, domnului deputat Nicolae Giugea si tuturor colegilor liberali care au candidat!
Astazi, in cadrul sedintei Biroului Permanent Judetean al PNL, am fost desemnat ca fiind propunerea PNL pentru functia de viceprimar al Municipiului Craiova. Increderea colegilor ma onoreaza si ma responzabilizeaza in acelasi timp.
In urmatorii patru ani, alianta PNL-USR-PLUS care are majoritate in Consiliul Local Craiova va pune orasul nostru pe o traiectorie europeana!” ne-a declarat Marian Vasile ..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Citeste si ...  PNL Dolj solicita organizatiei PSD sa inceteze campania de intimidare pe care o duce in Dolj impotriva oamenilor care au alte optiuni electorale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here