Marian Vasile : Olguta Vasilescu nu are… viziune!

0
73

Consilierii locali PNL Marian Vasile – preşedintele PNL Craiova, Cosmin Corâţu şi Teodor Sas, au sustinut o conferinta de presa la sediul PNL Dolj.

Presedintele PNL Craiova, Marian Vasile a adus in discutie unele din punctele care au fost pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Craiova .

„Cu insistenţele noastre la comisia de specialitate am reuşit să o determinăm pe Olguţa Vasilescu să retragă un punct important de pe ordinea de zi, cu privire la închirierea de terenuri pentru amplasarea unor panouri publicitare.

Adica intr-un oras pe care il dorim european, intr-un oras in care tot doamna primar vorbeste de green city, vorbeste de bancute inteligente. Noi vrem sa transformam Craiova in sorcova. Am fost unul de consilierii locali care a sustinut primarul in 2008-2012 sa renuntam la acele banere. Noi vrem sa punem zeci si sute de panouri de tabla mari prin toate colturile orasului. De ce? Poate sa aiba dansii in campania electorala mai mult afisaj cei de la PSD. Am vazut certificatele de urbanism in vederea construirii acestor panouri in care nu am fost solicitat avizul politiei rutiere.

Sunt situatii in care panoul obtureaza in vizibilitatea si practic devine un pericol pentru siguranta participantilor la trafic. La fel exista acum panouri care incalca legea prin faptul ca acopera si obtureaza monumentele istorice ale orasului. Cand vrei sa faci acest lucru, trebuie sa il faci putin mai atent si sa ai ceea Olguta Vasilescu nu are… viziune.” a declarat Marian Vasile.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here