Marian Vasile , Presedinte PNL Craiova : Să îi spună cineva Olguței Vasilescu că a fost votată Primar al Craiovei, nu șefa circului ambulant!

0
30

Marian Vasile , Presedinte PNL Craiova si Consilier PNL , intervine in scandalul pornit de Lia Olguta Vasilescu in privinta Targului de Craciun …

„Având o energie debordantă, de câteva zile țopăie în Piața Mihai Viteazul. Ba e Târg de Crăciun, ba nu e Târg de Crăciun…nu face altceva decât să agite spiritele și să strice buna dispoziție a craiovenilor care se bucură de frumusețea iluminatului festiv din Craiova.

Într-un oraș sufocat de probleme, energia primarului nu trebuie consumată pe drumuri între Primărie, Piata Mihai Viteazul și înapoi (însoțită de camerele de luat vederi)…

Nu impresionează pe nimeni acest șantaj emoțional, această încercare nefericită îndreptată spre sfera vulnerabilității cetățenilor, căci, știm cu toții, miza este doar una electorală, ieftină și tipică LOV!

Pentru o administrație locală serioasă, luna decembrie nu trebuie să fie despre chioșcuri și circ. Ultima lună a anului este una importantă pentru administrația locală: este luna în care se dezbat taxele și impozitele locale pentru anul viitor, este luna în care se creionează bugetul pentru 2021, este luna în care este posibil ca ninsoarea să-i ia pe nepregatite atât pe șoferi, cât și pe călătorii care nu beneficiază de stații de autobuz cu acoperiș…după aproape un deceniu de administrație locală PSD.

P.S. Deși invocă mai mereu preocuparea pentru înfrumusețarea orașului , Olguta Vasilescu trece nestingherită, în campanie electorală, pe lângă fundațiile hidoase rămase pe domeniul public, ale chioșcurilor demolate de dumneaei încă din 2013 (când sute de craioveni au ramas fara serviciu)!” a explicat Marian Vasile , Presedinte PNL Craiova pe reteaua de socializare.

Să îi spună cineva Olguței Vasilescu că a fost votată Primar al Craiovei, nu șefa circului ambulant! Având o energie…

Publicată de Marian Vasile pe Luni, 30 noiembrie 2020

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here