Marian Vasile : PSD a pierdut Consiliul Local Craiova.

0
70

Marian Vasile a castigat un nou mandat de consilier local din partea PNL .Liberalul sustine ca se va forma o alianta alaturi de USR-PLUS.

La Consiliul Local Craiova, PNL a obtinut un scor mai bun decat la primarie. Potrivit numaratorii paralele, PNL ar avea un procent de 28,8% la Consiliul Local. PSD a obtinut 31,26%, USR-PLUS – 14,89%, iar PER – 10,76%. Asta inseamna ca PNL are noua mandate de consilieri locali, PSD – 10, PER – 3 si USR-PLUS – 5.

Daca PNL si USR-PLUS vor face o alianta, aceasta va detine majoritatea in Consiliul Local. Exista posibilitatea ca PER, cu cele trei mandate obtinute sa intre in alianta, PSD chiar nu ar avea nicio putere de decizie in CL Craiova.

Marian Vasile pe pagina sa de Facebook : „Va multumim pentru votul acordat Partidului National Liberal si candidatilor nostri! PSD a pierdut Consiliul Local Craiova! In urmatorii 4 ani, ne vom stradui sa transformam Craiova intr-un oras prosper, cu o calitate a vietii ridicata! Craiova, un oras in care se vine, nu din care se pleaca!“.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here