Marin Totoroaţă , candidatul PSD la Primaria Tuglui continua sa ameninte locuitorii din comuna

0
20

In comuna Tuglui din judetul Dolj ,Marin Totoroaţă continua sa ameninte locuitorii din comuna chiar spunand ca le demoleaza cladirile .
„Am reusit sa ridicam o casa . Am demarat actele la primarie , am platit impozitul iar domnul primar l-a sunat pe cel de la cadastru sa ne blocheze actele invocand ca avem mai mare suprafata la casa si alte multe chestii . L-am sunat si l-am intrebat de ce face asta si mi-a zis ca-mi arata el mie ..
Eu am un teren concesionat tot de la Primarie, mi-au dat o suprafata mai mare si eu am in acte o suprafata mai mica,eu am construit un saivan , am bagat curent 380, am construit o fantana iar acum spune ca ma demoleaza ..
Am postat , a fost de la Antena 3 si au filmat in comuna iar eu am difuzat pe facebook . Nu l-am jignit, am postat doar pe facebook , la care am primit amenintari . Nu a fost o discutie fata in fata . De la aceasta postare a plecat totul . A spus ca-mi demoleaza gardul .. ” ne-a declarat intr-o convorbire telefonica Alexandru Ionut..

Continuarea interviului este disponibila aici :

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here