Marinel Florescu, despre programul Rabla Local: Consilierii liberali vor propune ca numărul să fie ridicat la 2.000

0
260

Astăzi, la sediul PNL Dolj, a avut loc o conferință de presă susținută de consilierii municipali Teodor Sas și Marinel Florescu.

Marinel Florescu s-a referit la unul dintre subiectele de pe ordinea de zi a ședinței de mâine a Consiliului Local Craiova, cel referitor la programul rabla local.
”Prin programul guvernamental, Primăria Craiova poate solicita fonduri pentru înlocuirea a 5.000 de autovehicule uzate. Dar municipalitatea dorește să înlocuiască doar 200 de mașini? De ce?” a întrebat consilerul local care a mai spus că nu înțelege pe ce estimări s-au bazat cei din Primărie când au propus această cifră. De aceea, consilierii liberali vor propune ca numărul să fie ridicat la 2.000.

În continuarea conferinţei, consilierul liberal, preşedinte al Organizaţiei Seniorilor Liberali din Dolj a făcut referire la pregătirile interne pentru campania electorală din anul 2024. În acest sens fiind organizate alegeri la toate nivelurile la organizaţiile de tineret şi de femei, urmând ca în data de 8 mai a.c seniorii liberali să-şi stabilească conducerea naţională în cadrul Congresului Seniorilor Liberali.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here