Mario Gaman a debutat cu un egal la Pandurii Targu Jiu .

0
147

Pandurii Târgu Jiu a înregistrat un rezultat de egalitate în etapa a 10-a a Ligii a treia şi rămâne neînvinsă în acest nou sezon. Scorul meciului disputat în deplasare, la Bumbeşti Jiu, cu echipa ACS Viitorul Târgu Jiu 2, a fost 1-1, ambele goluri fiind marcate în repriza a doua a meciului.

Scorul a fost deschis de jucătorul echipei gazdă, Iulian Măicăneanu, în minutul 66, Pandurii Târgu Jiu egalând prin reuşita lui Alfred Mensah din minutul 77.

Acesta a fost şi meciul de debut al antrenorului Mario Găman pe banca tehnică a echipei Pandurii, la Bumbeşti Jiu fiind prezenţi şi membrii ai celor două galerii ale echipei, Regiment Târgu Jiu şi Blue Boys 62, care au încurajat echipa şi i-au urat succes noului tehnician.

“Am jucat pe un teren foarte prost, un teren oribil, dar mă bucur pentru că băieţii au încercat să joace fotbal, au construit de jos, au încercat să paseze şi, în prima repriză, am avut patru ocazii imense. Şi ei au avut o ocazie, dar din întâmplare, pentru că ei tot meciul au jucat cu minge lungă. Trebuie să muncim mai mult şi sperăm ca pe viitor să fim mai inspiraţi în faţa porţii. Ştiam că întâlnim o echipă de copii şi, inidferent de teren sau situaţie, trebuia să învingem. Nu avem scuze!”, a spus Mario Găman pentru RadioAccent .

De partea cealaltă, antrenorul Bogdan Chiriac şi-a felicitat tinerii jucători pentru dorinţă şi devotament.

“A fost un meci de luptă, copiii noştri au fost capacitaţi la maximum. Cred că s-au ridicat la nivelul adversarului şi a ieşit un spectacol frumos. La Liga 3 nu toate terenurile sunt ‘biliard’, acestea au fost condiţiile, acesta este nivelul şi nu este uşor nici pentru noi. Suntem o echipă care caută să paseze, dar trebuie să ne adaptăm la fiecare teren pe care jucăm. Pentru moralul copiilor, este foarte important că au rămas neînvinşi acasă”, a declarat Chiriac.

Viitorul 2 Târgu Jiu – Pandurii Târgu Jiu: 1-1 (0-0)
Viitorul 2: Grecu – Croitoru, Misăraş, Pirtea, Ruican, Gheban, Caba, Geană (Badea), Micle, Stăniloiu (Popescu), Măicăneanu.
Pandurii: Opriţa – Trusescu, Almeida, Suently, Afrim, Habet (Georgescu), Aerts, Mensah, Peia (Savu), Petre (Eric), Lupuleţ (Dumitrescu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here