Mario Gaman : Am decis de comun acord sa mergem pe continuitate

0
113

Dupa un sezon in care au ajuns la baraj, CSO Filiasi porneste in urmatorul sezon cu aceeasi antrenori . Astazi in prezenta domnului Primar al orasului Filiasi, Costelus Ilie Gheorghe si a Presedintelui CSO Filiasi, Florin Spinu, cei doi antrenori au reinoit contractele cu CSO Filiasi.

Dupa semnarea contractului, am mers la stadionul Orasenesc unde Mario Gaman ne-a raspuns la cateva intrebari .

Am discutat despre barajul pentru promovare in liga 2 dar si despre strategia care o are pentru noul sezon.
Mario Gaman are si un mesaj pentru suporterii echipei CSO Filiasi ..

„Impreuna cu Bobby(Iulian Staicu) si cu staful meu,dupa discutiile cu domnul primar si cu domnul presedinte,am decis de comun acord sa mergem pe continuitate. Ne-am dorit acest lucru cu totii si speram ca pe viitor sa facem lucrurile mai bune decat anul trecut sau sa indreptam lucrurile mai putine bune si apoi sa fie acolo unde ne dorim cu totii.” ne-a declarat Mario Gaman, antrenorul echipei CSO Filiasi.

„Am vazut si noi exact unde am gresit si unde putem sa facem mai mult. Am facut o analiza a jucatorilor si a grupului nostru . Nu imi place sa fiu subiectiv, cred ca in acest baraj ne-a lipsit foarte mult si sansa pentru ca in momentul in care noi marcam primii atunci se schimbau datele problemei si cursul calificarii,dar stim ce avem de facut ,stim ce putem indrepta,stim ce strategie sa adoptam . Nu sunt obiectiv pentru ca urmeaza sa plece jucatori,sa vina jucatori .. Vom incepe deja sa discutam . Vedem cine isi doreste sa continue cu noi, cine nu-si doreste apoi facand o balanta vedem ce e la inceputul pregatirii..” a completat Mario Gaman, antrenorul echipei CSO Filiasi.

„In primul rand a fost o experienta placuta in care am avut foarte multe de invatat. Ne pare rau ca nu am reusit promovarea. Poate cu putina sansa reuseam si acest lucru dar speram in continuare sa muncim mai mult sa vedem unde am gresit. Mai facem greselile pe care le am facut si speram la un an mai bun cel care urmeaza.”n ne-a declarat Iulian Staicu, antrenorul secund al echipei CSO Filiasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here