Mario Gaman : Nu cred că va mai exista în acest oraş aşa ceva vreodată această performanţă

0
131

ACSO Filiasi a reusit o performanta istorica ieri pe stadionul Orasenesc. In urma unui meci interzis cardiaciolor,ACSO Filiasi a reusit sa ajunga in primele 8 echipe care vor juca urmatoarea etapa a Cupei Romaniei.

ACSO Filiași a trecut de FC Hermannstadt cu 6-5 după loviturile de departajare, în optimile Cupei României. Daniel Rogoveanu (44′) și Ion Crețu (118′) au înscris pentru doljeni, iar Andrei Sîntean (3′) și Călin Popescu (107′) au înscris pentru sibieni în timpul celor 90 de minute și reprizelor de prelungiri.

Au înscris de la lovituri de departajare: Alexandru Fotescu, Cosmin Calu, Ionuț Zanfir, Alin Șerban / Cosmin Bucuroiu, Alexandru Pantea, Petrișor Petrescu.
Au ratat de la lovituri de departajare: Viorel Vîlcică, Alexandru Armășelu / Andrei Sîntean, Paul Antoche, Mino Sota.

”Mă simt minunat, sunt mândru de aceşti copii minunaţi, să ajungi în primele opt echipe ale ţării este ceva unic, nu cred că va mai exista în acest oraş aşa ceva vreodată această performanţă. Felicitări băieţilor, care s-au impus în faţa unei echipe puternice. Asta e mentalitatea mea, să domin orice adversar, iar în prima repriză am reuşit, am avut ocazii, a doua repriză au venit peste noi, au intrat jucători cu experienţă. Am avut şi şansă, dar de multe ori şansa ţine cu cei puternici, cu cei mai inspiraţi la ora jocului. Le-am spus că sunt mândru de ei. A fost şi inspiraţia celor care au marcat, dar mai ales a portarului Şerban, un junior bun, care poate să crească şi azi a făcut minuni. Fraţii au făcut istorie, portarul Florin Şerban a apărat trei lovituri de pedeapsă, fratele lui, Alin Şerban, a transformat ultimul penalty.

Sunt emoţii mari, dar nu vreau să discut acest aspect, vom vedea dacă rămân la echipă. Îmi pare rău că azi publicul nu a putut asista la meci, cred că era stadionul plin. Îmi doresc cel mai puternic adversar în sferturi”, a declarat antrenorul Mario Găman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here