Mario Ovidiu Oprea, Presedinte PNL Craiova : Domnul Nicolae Giugea, candidat la Primaria Craiova, beneficiaza de sustinerea totala a Organizatiei Municipale PNL Craiova.

0
27

Domnul Mario Ovidiu Oprea si-a manifestat sprijinul si sustinerea totala din partea Organizatiei Municipale PNL Craiova pentru Nicolae Giugea, candidatul PNL la Primaria Craiova si a adus cateva reprosuri doamnei Lia Olguta Vasilescu care a castigat un mandat de primar iar la cateva luni a plecat la Bucuresti ..

”Domnul Nicolae Giugea beneficiaza de sustinerea totala din partea Organizatiei Municipale PNL Craiova. Organizatia PNL Craiova este foarte determinata pentru a oferi acest sprijin.
Este o perioada de peste 3 ani de zile de cand aceasta organizatie a reusit acest deziderat, apetitul de victorie s-a deschis din momentul alegerilor prezidentiale. Domnul Nicolae Giugea este profesor, este pregatit si are expertiza. Consideram ca lupta nu este grea, asteptam ca doamna Vasilescu sa fie taxata, pentru ca, in 2016 a candidat , craiovenii i-au oferit increderea, s-a urcat pe fotoliul de primar si dupa 6 luni a plecat la Parlament.

Cu alte cuvinte a dat TEAPA . Noi nu facem asa ceva . Nu avem voie de 3 stalpi in Cartierul Chinezesc si 3 borduri la Drumu expre Craiova-Pitesti pe care il facem noi . Numai vreau sa auzim discutii de genul „am facut stadionul si centrul vechi”, pentru ca acestea sunt obiective pentru oricine ar fii venit primar le-ar fi facut sau sa mai vedem panouri publicitare ca am oferit ajutoare pentru cei defavorizati.

Exista un cuvant care lipseste din vocabularul PSD , cuvantul este INVESTITIE.”, a declarat senatorul PNL Mario Ovidiu Oprea.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here