Mario Ovidiu Oprea, presedintele PNL Craiova: Venim cu o echipa care nu-si propune sa participe la un scrutin electoral, ci isi propune sa castige aceste alegeri.

0
12

Azi, 21 octombrie 2020, Partidul Naţional Liberal Dolj a depus, la Biroul Electoral de Circumscripție, lista candidaților pentru Camera Deputaților și Senat, la alegerile parlamentare din 6 decembrie. 

Alături de preşedintele PNL Dolj, Stoica Stefan, la eveniment au fost prezenţi, senatorul Mario Ovidiu Oprea – preşedintele PNL Craiova, Nicolae Ionel Ciucă – ministrul Apărării, Ionut Stroe – ministrul Tineretului şi Sportului.

Mario Ovidiu Oprea, senator, presedintele PNL Craiova: „E randul meu sa multumesc, in primul rand craiovenilor pentru ca ei au dat un semnal care arata ca exista o alta viziune fata de orasul si judetul nostru. Ne propunem sa concretizam aceasta viziune a lor si venim in fata dvs. cu o echipa care nu-si propune sa participe la un scrutin electoral, ci isi propune sa castige aceste alegeri.

De aceea, ne punem speranta in electoratul craiovean si doljean ca vor veni in numar si mai mare la aceste alegeri parlamentare. Programul de guvernare si actiunile guvernului de pana acum vorbesc de la sine: vorbim de Drumul Expres Craiova-Pitesti; vorbim de Spitalul Regional Craiova; vorbim de magistrala de gaze, care strabate orasul nostru; vorbim de Fabrica de Avioane Craiova, care a primit un imbold de 50 de milioane de euro, pentru a se continua activitatea, asa cum se cuvine, pentru o astfel de unitate industriala, in orasul nostru.”

Citeste si ...  Siegfried Mureșan: Parlamentul European aprobă alocarea de 30 de miliarde de euro pentru România din Mecanismul de Reziliență și Redresare

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here