MARIO OVIDIU OPREA , Senator PNL Dolj a adus in atentia Senatului abuzurile din Comuna Carpen

0
5

Senatorul Mario Ovidiu Oprea a adus in atentia Senatului dar si a domnului Ion STEFAN, Ministrul lucrarilor publice, dezvoltarii si administratiei situatia unor lucrari indoielnice din comuna Carpen ..

Catre: Ion STEFAN, Ministrul lucrarilor publice, dezvoltarii si administratiei
De la: Senator MARIO OVIDIU OPREA
Circumscriptia electorala: Nr.14, Dolj, Colegiul 4
Grup parlamentar: PNL
Sedinta Senatului din data de: 9.03.2020
Obiectul intrebarii: Lucrari indoielnice intr-o comunitate din Dolj

Domnule ministru,
Am primit o sesizare din partea locuitorilor comunei Carpen, judetul Dolj, prin care mi se aduc dovezi ale unui dezmat pe bani publici, cu pretextul unor lucrari de utilitate publica. In realitate, avem lucrari incepute si neterminate sau finalizate dar total ineficiente pentru ca sunt realizate prost.
Numitorul comun al acestor lucrari finantate prin PNDL II este pretul supraevaluat. Va dau doar doua exemple din ceea ce mi-a fost semnalat: doua grupuri sanitare la scoala Carpen – 133.000 lei, lucrarea platita si nefinalizata; sistemul de canalizare comuna Carpen – 5 milioane euro, platit si nefunctional. Lucrarile de asfaltare, de asemenea, din satul Cleanov, comuna Carpen, care s-au oprit doar la faza de pietruire.
Pentru ca stiu activitatea dumneavoastra de verificare amanuntita a lucrarilor decontate prin PNDL, va supun atentiei si acest caz de la Dolj, pentru a dispune verificarile care se impun pentru oprirea sifonarii banului public.
Va rog, asadar, sa imi comunicati cand ar putea incepe un control in zona?
Astept raspuns scris.
Va multumesc,

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Senator Mario Ovidiu Oprea

Citeste si :   Derapajele lui Lucian Ciobanu , primarul Calafatului in detaliu . Va prezentam un abuz in cel mai mic detaliu ..

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here