Mario Ovidiu Oprea, senator PNL Dolj : Inaintasii nostri liberali sunt responsabili de formarea Romaniei mari si moderne

0
21

Senatorul PNL Dolj, Mario Ovidiu Oprea, transmite, transmite un mesaj de Ziua Națională a României.

PNL este parte a istoriei de succes a Romaniei. Inaintasii nostri liberali sunt responsabili de formarea Romaniei mari si moderne. Romania de maine sta in tot ce avem de oferit. In oamenii cinstiti care muncesc si ne invata despre putere si bucuria de a nu uita de unde plecam.

Romania de maine sta in tot binele pe care i-l dorim si-l facem si in copiii minunati care ne invata zi de zi sa nu abandonam. Romania de maine sta in cei care se intorc acasa si care o duc acolo unde nimeni n-a auzit de ea.

Romania de maine merge inainte iar Romania de azi e locul in care as ramane alaturi de voi, pentru ca impreuna am infruntat si greul, impreuna ne-am regasit credinta si impreuna ne-am promis ca vom razbi.

La multi ani, oameni frumosi ai Romaniei, la multi ani voua, celor de departe, la multi ani pe care sa-i ducem sanatosi si cu fruntea sus! Putere si onoare.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here