Mario Ovidiu Oprea, senator PNL: Fiecare vot dat pentru PNL este pretios si poate face diferenta.

0
14

Candidatul PNL la Alegerile Parlamentare pentru Senat , Mario Ovidiu Oprea a facut o analiza a ultimei perioade in care s-a aflat in campanie electorala in judetul Dolj . 

Discutiile purtate cu doljenii , senatorul PNL a explicat ca la alegerile locale doljenii au luptat pentru schimbare. 

Mario Ovidiu Oprea a explicat ca echipa propusa de Partidul National Liberal pentru Parlament este proiectata sa castige, nu sa participe.

„Nimic nu m-a bucurat mai mult decat sa vad ca la alegerile locale doljenii au luptat pentru schimbare. Generatiile reunite, indiferent de varsta, au decis ca acesta este momentul lor. Ati dat un semnal ca sunteti multi, puternici si ca doar impreuna cu noi puteti construi o politica de care sa nu ne fie rusine, o politica dreapta, corecta. Oameni de fapte, nu de vorbe, astia suntem.

Echipa propusa de Partidul National Liberal pentru Parlament este proiectata sa castige, nu sa participe. Pe 6 decembrie se da batalia finala. Avem nevoie de majoritate in Parlament. Pentru a stopa abuzurile legislative, pentru a da directiile mult așteptate, pentru a crea noi legi eficiente, pentru a ajuta județele din care venim. In actuala formula pentru Dolj nu doar ca suntem mai dinamici, ci si mai buni.

Suntem o suma de oameni cu experiente diferite care tinde sa fie cea mai buna versiune a ei. Asta trebuie sa conteze. De fapt, asta conteaza, nu circul de pe margine. Politica e complicata, dar e mare lucru ca oamenii sa considere in continuare ca esti demn sa faci parte din ea. Si pentru loialitatea aratata pana acum, va multumesc. Politica nu este doar despre un mandat. Este despre a media, despre a trage cu dintii de principii si despre a tine piept situatiilor nocive. Este despre a proteja o tara, care nu are imunitate. Este despre a calauzi noile valuri de tineri care vad in tine un model.

Este despre a deschide căi, despre a face geometrie intre toti cei care te-au trimis la prezidiu si despre cea mai frumoasa strategie: sa ramai uman, dincolo de matematica, cifre, cazuri si hartii. Noi, cei de pe lista, avem o lista lunga de planuri conectata la voi. In Dolj, avem nevoie de foarte multe voturi. Imi doresc sa ne sprijiniti, sa va mobilizati si sa fiti alaturi de mine, de noi. Imi doresc sa fiti receptivi la apelul nostru. Fiecare vot dat pentru PNL este pretios si poate face diferenta. Multi vor profita si vor incerca sa va convinga ca votul vostru nu conteaza. Ca noi nu putem. Sa nu-i lasati. Sa nu-i lasati tocmai acum.” a declarat Mario Ovidiu Oprea.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here