Marius Croitoru este favorit sa preia FCU Craiova !

0
714

FCU Craiova este in cautari de antrenor si jucatori dar cel cu care se poarta discutii avansate este Marius Croitoru.

Antrenorul urmeaza zilele viitoare sa semneze un contract cu FCU Craiova iar acesta se pare ca nu vine singur la gruparea din Banie.

Valariu Iftime a anunțat că antrenorul nu va mai continua la FC Botoșani.

Lucrurile sunt clare ca lumina zilei. Marius Croitoru nu va mai continua la FC Botoșani. A avut termen să îmi dea un răspuns până în ora 11:00, nu mi l-a dat, așa că acum chiar dacă el îmi va da un răspuns pozitiv după această oră, nu va mai conta pentru mine.

Am avut cu el o discuție luni. I-am pus o condiție, zic eu nu foarte greu de acceptat, dar uitați că el mi-a spus că nu o acceptă. L-am mai întrebat încă o dată, la fel mi-a spus. Atunci i-a spus că în condițiile astea ne vom despărți, dar că totuși îl mai las până la marți, la 11:00. Nu mi-a dat răspunsul! Deci, ce vine după ora 11:00 din partea lui nu mai are valoare.

A venit vremea ca fiul să plece de lângă tată, iar eu îi mulțumesc pentru tot ce a făcut la noi. Evident că am și o variantă de înlocuire a sa. O veți afla cât curând”, a spus Iftime, conform ProSport.

Ramane de vazut care sunt detaliile care trebuie puse la punct pana atunci Vali David se ocupa de antrenamentele Stiintei.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here