Marius Croitoru : Eu am un obiectiv clar, ca la sfârșitul anului să duc echipa în play-off. Până acum, nu este nimic câștigat sau pierdut!

0
166

Azi a avut loc conferinta de presa a echipei FCU Craiova la care a participat antrenorul Marius Croitoru si Vlad Achim.

FCU Craiova merge la Arad unde intalneste vineri, 26 august, incepand cu ora 21:30 echipa UTA ARAD.

“Ne asteapta o deplasare grea cu o echipa buna. O echipa care in meciurile de acasa arata foarte bine. Au in spate un public frumos, un public numeros, isi sustin favoritii la fiecare meci. Se joaca cu stadionul plin ceea ce ii ajuta foarte mult. Sper ca la ora meciului baietii sa fie montati pentru ca ne asteapta un meci dificil.

N-am auzit de vreun ultimatum și citesc presa zi de zi. Nu sunt ca alți antrenori care spun că nu citesc presă. Face parte din viața noastră și trebuie să fii informat. Este un joc de fotbal până la urmă. N-am niciun fel de problemă, n-am teamă de nimic și de nimeni.

Eu am un obiectiv clar, ca la sfârșitul anului să duc echipa în play-off. Până acum, nu este nimic câștigat sau pierdut.

Dacă domnul Mititelu a spus că mă susține, lucrurile sunt, cum să spun… Dacă ne uităm în istorie, atunci când erau mai susținuți antrenori atunci se schimbau. Orice este posibil în fotbal.

Când echipa joacă bine, și-a creat ocazii, situații de a marca, și am ajuns în careu din primul minut până în final, am presat. Lucrurile astea nu mă sperie. Sunt speriat când echipa nu joacă, când nu produce nimic, pentru că nu poți schimba de azi pe mâine. Nu poți schimba într-o săptămână de antrenamente ce n-ai făcut în n etape.

În afară de meciul cu Petrolul, când n-am marcat, suntem echipa cu cele mai multe goluri marcate în 6 etape. Opt, la fel ca CFR și Sepsi.

Pregătesc meciurile la fel, pentru că atâta timp cât lucrurile merg nu am ce să schimb. Era o problemă reală pentru mine dacă până în momentul acesta nu aveam ocazii. Era o problemă dacă echipa juca prost. Atunci era o problemă, pentru că nu știi ce să faci.

Prefer să câștig în urma unui joc frumos, nu vreau să câștig sub orice formă. Prefer să fiu schimbat, dar în urma unui joc frumos. Nu vreau să câștig cu un joc execrabil. Decât să câștig 1-0 și să mă fluiere lumea pe stadion, prefer să pierd, dar echipa să joace frumos și toată lumea să mă aplaude.”, a declarat Marius Croitoru.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here