Marius Croitoru, Gabriel Enache si Kyriakos Papadopoulos au prefatat meciul cu Petrolul Ploiesti.

1
231

Azi a avut loc o conferinta de presa sustinuta de Marius Croitoru, Gabriel Enache si Kyriakos Papadopoulos.
FCU Craiova intalneste maine la Targu Jiu echipa Petrolul Ploiesti.
William Baeten și Benjamin Van Durmen revin in lotul Stiintei pentru meciul cu Petrolul Ploiesti in schimb Paramatti nu este recuperat complet , Radu Negru este suspendat iar Bauza se recupereaza dupa accidentarea din meciul impotriva FCSB.

”Jucăm cu o echipă care e în formă, are două victorii consecutive. Va fi un meci dificil. Vom vedea ce vom face la ora meciului. Echipa e într-un moment bun. Suntem la egalitate de puncte. Avem, la fel ca ei, un obiectiv măreț, acela de a merge în play-off. Va fi un meci deschis, de care pe care. Jucăm în deplasare, dar acasă. Suntem o echipă iubită peste tot în țară. Nu este ca și cum am juca pe terenul nostru, dar sperăm să avem un mic avantaj pentru că jucăm pe un teren unde am mai făcut-o.

E clar că echipa care va câștiga va trece provizoriu pe locul doi. Scopul este să formăm o echipă puternică pentru a îndeplini un obiectiv mai îndepărtat. Nu ne interesează să fim acum pe poziții fruntașe, ci să fim acolo atunci când se va termina campionatul”, a declarat Marius Croitoru la conferința de presă.

“Ne asteapta un meci foarte dificil. Petrolul este o echipa cu multi jucatori cu experienta. Trebuie sa avem grija. Trebuie sa ne facem jocul nostru, stiti foarte bine ca joaca cu un sistem cu 5 fundasi si trebuie sa avem foarte mare grija si sa facem un fotbal de buna calitate si sa luam cele 3 puncte.”, a declarat Gabriel Enache.

“Ma bucur sa fiu in Romania. Poporul este frumos, locul este frumos,vremea este buna.
Mă bucur că am debutat cu o victorie. Vor urma lucruri mai frumoase. Echipa este bună, jucăm un fotbal bun. Colegii mei sunt foarte buni, iar suporterii extraordinari, am văzut-o cu ochii mei.
Mă bucur să fiu aici, sunt nerăbdător să joc, vreau doar să fiu bine. Nivelul fotbalului de aici este bun.”, a declarat Kyriakos Papadopoulos

Arbitri si Observatori:
Arbitru: Marcel Bîrsan / A1: Mircea Grigoriu / A2: Marius Mihai Marica / Arbitru VAR: Radu Petrescu / Arbitru AVAR: Petruța Iugulescu / R1: Szabolcs Kovacs / Observator arbitri: Marian Dorobanțu

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here