Marius Croitoru : Noi am avut probleme cu echipele mai mici. Performanţa nu se face din gură, se face din fapte.

0
256

Marius Croitoru, antrenorul Stiintei, a fost nemulţumit de remiza cu CS Mioveni.
Antrenorul a avut un discurs extrem de dur şi şi-a criticat jucătorii din defensivă.

”Am pierdut două puncte, le-am făcut două goluri cadou. E incredibil cum putem să facem nişte greşeli. Asta este, se pare că unii atât pot. Sunt foarte supărat.

Până acum i-am înţeles, dar acum nu-i mai înţeleg. Când nu joci, eşti supărat că nu joci. Când intri, eşti supărat că intri. Să se hotărască. Nu poţi… Când lipsesc unul-doi jucători, deja avem probleme. Cei care nu joacă, sunt supăraţi că nu joacă, dar trebuie dublată dorinţa cu evoluţiile.

Nu mi-e teamă de nimic în viaţă. Cei din galerie au strigat după fiecare meci, cred că văd şi ei cât suflet pun şi ce am făcut aici, dar nu ţine numai de mine. Am vorbit cu domnul Mititelu, ştie ce simt, ce gândesc. Oricând hotărăşte, nu e niciun fel de problemă.

Cu echipele mai bune decât noi am arătat bine, cu echipele astea ţine de atitudine, de concentrare, pentru că aici nu ţine de valoare, că dacă nu ar fi valoare nu am fi arătat bine cu echipele mai bune. Noi am avut probleme cu echipele mai mici. Performanţa nu se face din gură, se face din fapte.

Eu nu pot să fiu de acord cu ce s-a întâmplat în prima repriză. Nu e posibil să n-ai reacţie, să faci două greşeli. A fost acelaşi jucător, cam acelaşi tip de greşeală. Când ai alte aşteptări, de la altcineva…

Trebuie să ai aşteptări de la tine, să arăţi când ţi se oferă şansa, altfel rămâi cu părerea ta despre tine. Sunt greşeli, dar mi-e greu să accept, pentru că trec meciurile, puncte nu adunăm şi cineva va trebui să plătească, iar la fotbal plăteşte de obicei unul singur”, a declarat Marius Croitoru.

Patronul Adrian Mititelu continuă să-i acorde credit lui Marius Croitoru, despre care a dat verdictul, a doua zi după ce FCU Craiova  a remizat cu CS Mioveni, scor 2-2.

„Nu am ce decizie să iau. Nu-l demit! Nici vorbă”, a fost declaraţia lui Adrian Mititelu pentru Gazeta Sporturilor.

„E nevoie de intervenţia întregului club să meargă lucrurile mai bine. În mod normal, nu sunt plăcute lucrurile astea.

(n.r. Asta înseamnă că Marius Croitoru va fi demis?) Va fi o discuţie, nu poţi să fii condus în 10 meciuri la rând, e o problemă. Şi repet, marii responsabili sunt actorii (n.r. jucătorii).

Să vedem ce se va decide, nu sunt eu cel care decide. Nu ştiu dacă rămâne şi nici dacă pleacă. Dar, discuţiile pot avea loc civilizat. Eu sper să nu existe astea, să continuăm, să existe discuţii în cadrul clubului şi să înţeleagă jucătorii că noi vrem să facem performanţă.”, a declarat Marcel Puşcaş, conform Sport.ro.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here