Marius Croitoru : Sunt cu ganduri de play-off! Vor mai veni si jucatori.

0
362

Marius Croitoru a fost prezentat oficial la FCU Craiova . Tehnicianul este optimist si anunta ca obiectivul sau este play-off-ul.

Marius Croitoru a oferit si o prima reactie dupa semnarea contractului cu FCU Craiova .

„Sunt cu ganduri bune, cu ganduri de play-off, acum ramane sa reusim. Obiectivul este clar, acela de a merge in play-off. Nu este ceva imposibil. Eu zic ca avem lot si avem toate premizele de a merge in primele sase. Vor mai veni si jucatori. Negocierile au fost cum sunt negocierile, unul mai pune, unul mai lasa, unul mai vrea ceva, altul vrea altceva.

Sunt negocieri si de asta au durat atat de mult. Important este ca am ajuns. S-a pierdut putin timp, dar incercam sa recuperam cat putem. Daca sunt la Craiova, inseamna ca nu am negociat si cu alte echipe. Azi avem antrenament, maine antrenament, dupa care plecam in Austria, unde vom avea doua saptamani de pregatire, plus un amical. Apoi ne intoarcem la meciurile din Romania.

Deocamdata nu am avut niciun contact cu jucatorii si cu galeria, dar cred ca lumea stie ce am facut de cand sunt antrenor si nu cred ca as avea de ce sa nu fiu primit bine. Am reusit lucruri bune la o FC Botosani si e normal sa reusesc si aici. Nu m-a surprins interesul Craiovei. Craiova este o echipa buna si este normal sa isi doreasca un antrenor bun”, a declarat Marius Croitoru.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here