Mascații au descins în 19 locații din PATRU județe: substanțe TOXICE folosite în domeniul medical

0
197

Operațiune de amploare a poliției. Nu mai puțin de 19 percheziții au loc, la această oră, în patru județe. Se fac cercetări într-un dosar privind folosirea de substanțe toxice în domeniul medical.

„Astăzi, 08.07.2021 Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti efectuează 19 percheziții domiciliare, în municipiul București și județele Ilfov, Brașov și Dâmbovița într-un dosar ce vizează săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave și trafic de produse sau substanțe toxice.

Din probatoriul administrat în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că în din anul 2017 și până în prezent, reprezentanții unei societăți comerciale ar fi indus în eroare partenerii comerciali cu privire la calitatea produselor livrate (reactivi chimici și aparate medicale), precum și faptul că ar deține, produce și pune în circulație produse și substanțe toxice folosite în domeniul medical, fără a avea dreptul să desfășoare astfel de activități.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București”, anunță Poliția Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here