Meciul dintre FCU Craiova si CSU Craiova a inceput ! Peluza Sud 1997 a confiscat steagul unei grupari ce sustine CSU Craiova

0
109

Duelul asteptat de 8 ani are loc duminica cand FCU Craiova intalneste pe stadionul din Banie CSU Craiova. Duelul nu se da doar pe teren, in tribune a inceput deja iar prima care a marcat este Peluza Sud 1997.

Peluza Sud 1997 Craiova (FCU Craiova) a confiscat steagul de gard al celor de la „Utopia”, grupare ce sustine echipa CSU Craiova.
Conform „codului ultras”, in acest moment, gruparea „Utopia” trebuie sa se desfiinteze.

„☠️Duminică e Ziua Judecății! De la cel mai mic până la cel mai mare aurolac, de la cel mai bine ascuns șobolan până la cel mai sus pus, de la cel mai neînsemnat profitor și trădător până la ultimul sifon de pe gardul de la nord, toți vor plăti pentru răul adus Universității Craiova.
⏰Indiferent dacă meciul se va juca cu sau fără spectatori, Peluza Sud va fi la stadion! Ne vedem la ora 18:00 în Centrul Vechi, în negru și pregătiți să mai arătam încă o dată sclavilor că nu au ce căuta în acest oraș.” au scris membrii Peluzei Sud 1997 pe pagina de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here