Mehedinti : BĂRBAT ÎNJUNGHIAT MORTAL ÎNTR-UN BAR, DUPĂ O CEARTĂ CU VECINUL SĂU

0
50

Crimă înfiorătoare, noaptea trecută, într-un bar din comuna mehedințeană Salcia. Un bărbat de 39 de ani a pierit, după ce a înjunghiat de un vecin. Cei doi se aflau la cârciuma din sat, când, la un moment dat s-au luat la ceartă, iar de aici s-a ajuns la crimă.

Soția lui Cristinel, bărbatul ucis de o lovitură de cuțit a povestit că soţul său, o sunase să o anunţe că întârzia pentru că un vecin recalcitrant nu îl lăsa să părăsească barul. Bărbatul nu a bănuit o secundă că acelea urmau să-i fie ultimele clipe din viaţă.

„Am vorbit cu el la telefon, s-a luat cu el şi tot îl înjura. I-am spus să vină acasă şi nu a venit. Şi acum a venit în tron,” a mărturisit soția bărbatului

Imediat după ce a închis apelul, Cristinel a fost înjunghiat și a căzut ca secerat.

Un martor a sunat la poliție, iar la fața locului au ajuns și medicii, însă pentru Cristinel nu s-a mai putut face nimic. Lovitura i-a fost fatală. Sfâşiate de durere, rudele victimei au venit într-un suflet, dar medicii nu l-au mai putut salva pe bărbat.

„Ne-a nenorocit! Are doi copii, au rămas pe drumuri,” spune mătușa victimei

Trupul neînsufleţit al victimei a fost transportat la medicină legală, iar cazul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

sursa: observator news

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.