Mesajul Premierului Nicolae Ciucă cu prilejul Zilei Sfinților Împărați Constantin și Elena

0
181

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat, sâmbătă, 21 mai, că Sfinţii apărători ai creştinismului, Împăratul Constantin şi mama sa, Elena, reprezintă repere de curaj, speranţă şi credinţă, numindu-le „valori atât de necesare pentru noi toţi în aceste timpuri complicate”.

„21 mai este o zi de mare însemnătate pentru credincioși: celebrarea Sfinților Împărați Constantin și Elena. Mari sfinți apărători ai creștinismului, Împăratul Constantin și mama sa, Elena, reprezintă repere de curaj, speranță și credință, valori atât de necesare pentru noi toți în aceste timpuri complicate.

Astăzi transmit cele mai calde urări celor care poartă numele de Constantin și Elena. Le doresc sănătate, pace, lumină în suflete și să se bucure alături de cei dragi!
La mulți ani! Fie ca Sfinții Împărați Constantin și Elena să vă ocrotească în fiecare zi!” a declarat Premierul Nicolae Ciucă in cadrul mesajului cu prilejul Zilei Sfinților Împărați Constantin și Elena.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here