Mesajul președintelui PNL DOLJ, deputatul Stoica Stefan, cu ocazia deschiderii noului an universitar : Mult succes tuturor studenților și profesorilor!

0
161

Președintele PNL DOLJ, deputatul Stoica Stefan, a adresat un mesaj cu ocazia deschiderii noului an universitar pe reteaua de socializare.

“Deschiderea unui an nou universitar reprezintă începutul unui alt capitol în drumul cunoașterii, iar studiul și perseverența creează premisele succesului și dezvoltării. Studiile universitare nu înseamnă doar cursuri și examene, ci și legătura cu mediul economic, social, juridic, prin intermediul cercetării. Un cumul de factori care vor construi și forma caractere, în această nouă etapă de studiu.

Transformările rapide și complexe pe care le experimentează piața muncii solicită adaptarea continuă a ofertei universitare. Cu profesioniști la catedră și deschidere spre dezvoltare, drumul va fi mai ușor, iar orizonturile cunoașterii, mai accesibile. Mult succes tuturor!”, a scris Președintele PNL DOLJ, deputatul Stoica Stefan, pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here