Meteorologii au emis prognoza meteo pe patru săptămâni: VEȘTI PROASTE pentru românii care plănuiesc concedii!

0
103

Meteorologii spun că temperaturile din luna iunie vor fi mai scăzute decât cele normale, iar până la jumătatea lunii va ploua mai mult decât de obicei, conform Mediafax.

31 mai – 6 iunie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane. Excepție vor face regiunile nord- vestice, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

7 – 14 iunie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână.

14 – 21 iunie

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

21 – 28 iunie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor sub cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a teritoriului. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general deficitare în zonele montane, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here