Mihai Firică, secretar de stat în cadrul Ministerului Culturii : Realizările guvernării liberale sunt evidente în ciuda perioadei marcate de pandemie, a reușit performanțe economice deosebite.

0
40

Secretarul de stat in cadrul Ministerului Culturii,craioveanul Mihai Firica a facut o mica radiografie odata cu realizarea inca unui obiectiv al guvernului . Este vorba despre trenul care leaga Gara de Nord de Aeroportul Otopeni.

„Realizările guvernării liberale sunt evidente, exponențiale cu efortul unei echipe care, în ciuda perioadei marcate de pandemie, a reușit performanțe economice deosebite. O arată obiectivele realizate sau cele la care se lucrează intens.

Oltenia beneficiază de câteva astfel de investiții majore, cel mai mai important fiind drumul expres Craiova-Pitești. O arată și datele din statistici, mai ales în comparație cu țări europene dezvoltate. În schimb, recunoașterea unei guvernări performante nu este reflectată în procentele electorale.

Preocupați de probleme majore, mereu sub presiunea riscului reprezentat de pandemie, trădați de unii liberali care s-au comportat infantil și din cauza unor erori la care am fost împinși de „specialiști”, mulți cetățeni au mers pe mâna populistilor sforari de stânga sau au fost ademeniți de extractul aparent aurifer, dar care s-a dovedit compus din xenofobie, misoginism, rasism, antisemitism și demagogie religioasă.

Ca liberali, avem obligația de a menține linia dezvoltării, de a asigura investiții pentru realizarea unor obiective majore în toate regiunile țării, precum și de a păstra direcția euro-atlantică a României. Avem datoria de a readuce normalitatea în viața publică, prin echilibru și aplicarea măsurilor necesare depășirii pandemiei. Fie că vom avea aliați, fie prin noi înșine.” a declarat Mihai Firica, Secretarul de stat in cadrul Ministerului Culturii.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here