Militar francez găsit fără viață cu o foarfecă înfiptă în gât într-un hotel din București. Parchetul militar a preluat ancheta …

0
160

Un militar francez în vârstă de 41 de ani ar fi fost găsit mort, în camera unde era cazat la hotelul Pullman din București. Soldatul a fost găsit de cameristă. Francezul avea o foarfecă înfiptă în gât. El se cazase pe 3 noiembrie la hotelul din Capitală.
Militarul face parte din batalionul francez dislocat la baza militară de la Cincu, parte a Grupului de Luptă al NATO din România.
Trupul plin de sânge al subofițerului francez a fost descoperit cu 20 de minute înainte de miezul zilei, absolut întâmplator. A fost alertată imediat securitatea hotelului.

În momentul în care a fost găsit de o menajeră într-o cameră situată la etajul 5 al hotelului, militarul francez era întins pe pat. Nu mai respira. Primii anchetatori care au pătruns în încăperea închisă pe dinăuntru susțin că lucrurile militarului nu erau răvășite și nici nu existau alte urme de violență.
În schimb, francezul avea o foarfecă pe abdomen. Se presupune că este obiectul care i-a curmat zilele barbatului de 41 de ani. Nu se știe deocamdată din ce unitate făcea parte sau de ce se afla la București.

În această perioadă, armata franceză are dislocați sute de militari în Grupul de Luptă NATO de la Cincu, dar și în sistemul de apărare antiaeriană de la Capul Midia.
Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a preluat ancheta.
Cercetarea la faţa locului este efectuată de Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, sub supravegherea unui procuror militar.
Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here