Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a aprobat Nota de Fundamentare a Proiectului Sistem Antigrindina Dabuleni

0
55

Directorul ANIF, filiala Dolj, ing. Veta Pasculescu a avut cateva intalniri saptamana trecuta la Bucuresti cu domnul Ministru al Agriculturii, domnul Adrian Oros in privinta proiectului SISTEM DE RACHETE ANTIGRINDINA.
Astazi a fost aprobata Nota de Fundamentare a Proiectului Sistem Antigrindina Dabuleni
Doamna Veta Pasculescu impreuna cu Ivanus Marius ,candidat PNL la Primaria Dabuleni si Sandu Sorin , candidat PNL la Primaria Calarasi.
De ziua orasului Dabuleni a fost aprobata Nota de Fundamentare a Proiectului Sistem Antigrindina Dabuleni. Acest sistem va acoperi o suprafata de 240.000 de hectare . Desi localitatile care au fost vitregite in ultima perioada de caderile de grindina ,consideram ca nu vor mai avea de suferit pe viitor .
Nota de Fundamentare reprezinta realizarea studiului de frezabilitate si executie acestui sistem antigrindina care cuprinde 9 puncte de lansare.
Valoarea estimata a investitiei este de aproximativ 12 mil. lei , avand o durata de realizare a investitiei aproximativ 7 luni .

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here