Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca : Doljul are acea creativitate, acea ambitie prin care sa isi stabileasca obiective…

0
57

Stefan Stoica, Presedintele PNL Dolj, ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, presedintele PNL Craiova, senatorul Mario Ovidiu Oprea, ministrul Tineretului si Sportului , Ionut Stroe, deputatul Nicolae Giugea au participat, duminica, la intalniri cu autoritatile locale din comunele Bucovat, Plenita, Maglavit, Poiana Mare si municipiul Calafat.

Cu acest prilej, reprezentantii PNL Dolj au reafirmat ca Doljul si regiunea Olteniei nu mai pot ramane in zona subdezvoltarii si a lipsei de investitii in care a fost tinuta de guvernarea PSD, care a condus la scaderea nivelului de trai si la plecarea oamenilor in alte zone din tara sau strainatate.

„In tot acest demers exista foarte multi oameni care sunt nehotarati, care si-au pierdut increderea atat in rolul si relevanta administratiei locale, cat si in politicieni si relevanta politicii.

Am un singur mesaj: sa aiba incredere in noi, sa vina alaturi de noi, pentru ca eu sunt convins ca tot acest demers pe care il facem, este o chestiune in care trebuie implicat atat cetateanul, cat si autoritatea locala, cat si autoritatea guvernamentala.

Fara ca toate aceste parti sa fie puse sa lucreze impreuna si sa aratam ca ne pasa cu adevarat si ca putem sa realizam proiecte, nu putem sa avem realizari importante.

Citeste si ...  Alexandru Gidar , Candidat PNL la Presedinta CJ Dolj : Guvernul PNL va lansa saptamana viitoare apelul de proiecte pentru programul de extindere a retelelor de distributie a gazelor naturale

Dar cred ca Oltenia, Doljul are acea creativitate, acea ambitie prin care sa isi stabileasca obiective si sa poata nu sa ajunga pe cineva din urma, ci sa ajungem acolo unde consideram noi ca trebuie sa fim la nivelul anului 2025-2030, asa cum se previzioneaza, cel putin din punct de vedere tehnic si tehnologic.” a declarat Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here