Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, ocupa primul loc pe lista pentru Senat. Presedintele PNL Dolj, Stefan Stoica, ocupa primul loc pe lista la Camera Deputatilor

0
5

Nicolae Ciuca va dechide lista PNL la Senat in Dolj, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, spun surse politice. Orban spune ca este onorat de decizia lui Ciuca de a se inscrie in PNL si ca il va propune „personal” drept candidat pentru un mandat de senator. Liderul PNL a precizat ca in Biroul Politic National se va decizie care este organizatia pe listele careia va candida ministrul Apararii.

„Domnul ministru Ciuca este coleg cu noi, a luat decizia de a veni alaturi de noi in PNL. Este o onoare pentru mine ca domnul ministru Ciuca a decis sa faca acest pas de implicare. Domnul Ciuca si-a servit tara si pana acum si isi va servi tara si de acum incolo. Va fi candidat la Parlament. Personal, ca presedinte al partidului, il voi propune candidat pentru Senat”, a declarat duminica dupa amiaza presedintele PNL; prim-ministrul Ludovic Orban.

Nicolae Ciuca (53 de ani) a fost sef al Statului Major al Apararii. S-a nascut in 1967, in localitatea Plenita din judetul Dolj.

Citeste si ...  Liderul PNL Mehedinţi, Virgil Popescu, ocupă primul loc pe lista pentru Cameră. Stela Firu, cap de listă la Senat

Nicolae Ciuca a absolvit Liceul Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova si, ulterior, Scoala Militara de Ofiteri Activi „Nicolae Balcescu” Sibiu. Pe CV-ul sau, apar in perioada 1993-1995, cursurile Academiei de Inalte Studii Militare, Facultatea Interarme, Specialitatea Arme Intrunite, Bucuresti. Acesta are si un doctorat in stiinte militare cu lucrarea „Dimensiunea angajarii Armatei Romaniei in operatii intrunite multinationale.

Presedintele PNL Dolj, Stefan Stoica, ocupa primul loc pe lista la Camera Deputatilor . Pe locul doi este Nicolae Giugea , actual deputat cat si candidat la Primaria Craiova iar pe locul 3 este Ionut Stroe , Ministrul Tineretului si Sportului ..
La Senat pe primul loc se afla Nicolae Ciuca,Ministrul Apararii. Pe locul doi este actualul senator Mario Ovidiu Oprea, presedintele PNL Craiova iar pe locul 3 se afla Veta Pasculescu , director filiala la Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare (ANIF) Dolj,

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here