Ministrul Dezvoltarii a aratat la audieri in fata parlamentarilor cum a scos PSD ”tara din noroaie”

0
9

Ministrul propus la Dezvoltare, Ion Stefan, a adus la audieri, in fata parlamentarilor, exemple de lucrari PNDL neefectuate corespunzator sau neefectuate si pentru care s-au oprit platile si in cazul carora o parte au mers ca sesizari la alte organe ale statului.

Pentru ca PSD a spus ca, prin PNDL, au scos tara din noroaie, Ion Stefan a adunat mai multe lucrari efectuate prost si le-a pus intr-un film care a rulat in cadrul sedintei.

„ISC si Corpul de Control au gasit nereguli la lucrari de infrastructura drumuri, canalizare, alimentare cu apa, reabilitari de unitati de invatamant, peste tot in tara”, a rulat pe ecranele parlamentarilor, la audiere. Potrivit filmuletului, Ministerul Dezvoltarii a facut platile doar dupa controale.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Rezultatele au fost ca din noiembrie 2019 pana in februarie 2020, adica in trei luni, „din cauza neregulilor constatate in acte si pe teren de ISC si Corpul de Control au fost retinute pentru plati 749 de solicitari in valoare de 528.245.409 lei”. Dupa care au rulat zeci de imagini cu lucrari efectuate prin PNDL”, a spus ministrul propus la Dezvoltare.

Facebook Comments
Citeste si :   Guvern : Ministrul Economiei s-a opus indemnizatiilor de mii de euro ale membrilor AGA Electrica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here