Ministrul Educatiei, Monica Anisie : Le urez mult succes tuturor candidatilor care, de luni, vor sustine examenul de Bacalaureat

0
35

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a avut sambata o videoconferinta cu toate comisiile judetene de Bacalaureat, avand in vedere faptul ca saptamana viitoare au loc probele scrise din cadrul acestui examen national.

Potrivit unei postari de pe pagina de Facebook a ministrului, s-a discutat despre instruirea comisiilor si a fost efectuata extragerea presedintilor centrelor de examen si evaluare.

„Le multumesc tuturor cadrelor didactice pentru responsabilitatea de care au dat dovada, nu numai in implicarea de la Evaluarea Nationala, cat si de la examenul de Bacalaureat. Le urez mult succes tuturor candidatilor care, de luni, vor sustine examenul de Bacalaureat”, scrie Anisie, pe pagina sa de socializare.

Absolventii claselor a XII-a/ a XIII-a intra luni in examenul de Bacalaureat, pentru prima oara in conditii speciale de sustinere a probelor, generate de pandemia de coronavirus.

Pentru acestia, in perioada 11 – 17 iunie s-a desfasurat echivalarea si recunoasterea competentelor lingvistice si digitale.

Luni este programata prima proba din examenul de Bacalaureat – cea la Limba si literatura romana.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here