Ministrul Justiției prezintă PROBLEMELE din programul Anghel Saligny

0
216
63 / 100

Ministrul Justiției, Stelian Ion, susține că a identificat mai multe probleme în cadrul proiectului de investiții Anghel Saligny. Stelian a ținut să precizeze că USR-PLUS dorește dezvoltarea României și spune că narativul folosit de premierul Florin Cîțu, conform căruia USR-PLUS blochează modernizarea României, reprezintă „o manipulare care nu poate fi acceptată”.

„Sunt multe probleme la Anghel Saligny: de neconstituționalitate, de nelegalitate, de cui i se atribuie, condițiile legale… Sunt chestiuni tehnice. Mi se cerea ceva imposibil: să dau aviz pe un document pe care nu l-am primit.

Cred că e o miză de competiție internă în PNL.

MJ nu este tocmai plăcut de ceilalți colegi din Guvern: ridică probleme și ele trebuie ascultate. În limita posibilității am grăbit lucrurile. Eu nu forțez și n-am forțat niciodată. Până la urmă ei sunt partea tehnică, cei de la avizare, nu cred că e bine să pui presiune pe acești oameni.

E absolut incorectă această atitudine și pretext folosit de premier că USR se opune dezvoltării României. Puteam să încheiem și să mergem toți acasă, dacă USR se opune dezvoltării României. E o manipulare care nu poate fi acceptată de USR-PLUS”, a spus Stelian Ion.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here