Ministrul Muncii ameninta ca ia decizii radicale: Sunt cu ochii pe Casele de pensii cu restante

0
4

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune ca s-au incheiat verificarile la casele de pensii privind restantele in emiterea de decizii de pensionare sau dupa recalculari, mentionand ca exista astfel de institutii care au ajuns la zero.

“Sunt cu ochii pe Casele cu restante. Acestea mai au o luna din cele doua despre care am vorbit. Vreau sa ramana doar cele cu probleme cu adevarat complicate, restul – rezolvate”, afirma Violeta Alexandru.

“Am terminat de verificat cea mai recenta situatie a restantelor Caselor Judetene de Pensii in emiterea de decizii la solicitarile de inscrieri la pensie respectiv a deciziilor dupa recalculari. Bine, foarte bine – sunt Case de pensii care au ajuns la 0.

Aici sunt multumita si ma pot uita in ochii pensionarilor. Deja am o idee mai clara despre unde avem probleme de management. Sunt cu ochii pe Casele cu restante. Acestea mai au o luna din cele doua despre care am vorbit. Vreau sa ramana doar cele cu probleme cu adevarat complicate, restul – rezolvate”, a afirmat, luni seara, Violeta Alexandru, intr-o postare pe Facebook.

Citeste si ...  Premierul Orban anunta cresterea pensiilor pana la sfarsitul anului

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta ca a acordat doua luni directorilor Caselor judetene de pensii pentru a recupera intarzierile pe care le-a constatat in implementarea masurilor, in caz contrar va lua o ”decizie radicala”.

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here