Ministrul Tineretului si Sportului , Ionut Stroe : Aceste alegeri sunt despre dezvoltare economica, despre investitii..

0
4

Stefan Stoica, Presedintele PNL Dolj, ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, presedintele PNL Craiova, senatorul Mario Ovidiu Oprea, ministrul Tineretului si Sportului , Ionut Stroe, deputatul Nicolae Giugea au participat, duminica, la intalniri cu autoritatile locale din comunele Bucovat, Plenita, Maglavit, Poiana Mare si municipiul Calafat.

„Aceste alegeri sunt despre dezvoltare economica, despre investitii, iar noi liberalii avem o oferta politica cat se poate de serioasa si concreta in acest sens, si despre stagnare si subordonare economica, ceea ce face PSD de 30 de ani, mai ales in judetul Dolj. Despre asta este vorba.

Este vorba despre viitorul nostru, despre viitorul acestui judet, iar viitorii patru ani sunt pentru noi o mare oportunitate, pentru ca dupa foarte multi ani de cand ne-am integrat in UE si NATO, vom avea 4 ani de relativa stabilitate politica. Niciun ciclu electoral nu va perturba activitatea unui Guvern, care sunt sigur ca va fi liberal si care va trebui sa dea masura valorii lui.

Vor fi patru ani de ralansare eocnomica, vom avea un program concret in aceste sens. un program care coincide si cu acest ciclu de bugetare europeana, pentru ca avem nevoie si de suportul financiar si logistic al partenerului nostru din UE.

Citeste si ...  Stefan Stoica, presedintele PNL Dolj : Avem candidatii cei mai buni, oamenii care pot castiga atat CJ Dolj, cat si Primaria Municipiului Craiova

Patru ani in care sa ai un parteneriat atat de puternic: presedinte Klaus Iohannis – Guvern liberal- autoritati locale liberale si Parlament in care sa construim o majoritate asa cum cred eu ca meritam dupa un an de guvernare, este cea mai mare oportunitate.” a declarat Ministrul Tineretului si Sportului , Ionut Stroe ..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here