Minoră de 15 ani a dispărut dintr-un centru de plasament din Craiova

0
150

O minora de 15 ani, dintr-un centru de plasament din Craiova, este căutată de polițiști, după ce reprezentanții Protecției Copilului au dat-o dispărută. Timeea Hurjui este de negăsit de mai bine de 48 de ore.

Polițiștii craioveni au fost sesizați, luni, 24 octombrie, de către reprezentanții DGASPC Dolj, că fata de 15 ani a părăsit centrul unde era instituţionalizată şi nu a mai revenit.

“La data de 24 ocrombrie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Craiova au fost sesizați de către reprezentanţii DGASPC Dolj, cu privire la faptul că minora Hurjui Timeea, de 15 ani, la data de 23 octombrie a.c., a părăsit centrul unde era instituţionalizată şi nu a mai revenit”, a transmis IPJ Dolj.

disparuta

Semnalmente Timeea Hurjui:
-greutate 52 de kg,
-constituţie atletică,
-ochi căprui,
-părul negru, lung,
-un tatuaj pe dosul palmei de la mâna stângă.
La momentul plecării, Timeea era îmbrăcată cu o geacă scurtă din piele de culoare neagră, pantaloni tip jeans de culoare neagră. Persoanele care dețin informații utile cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here