Minorul care a spart cele 3 masini a fost retinut .. Urmeaza sa fie să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

0
23

În cursul zilei de ieri, 29 iunie, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni, au reținut pentru 24 de ore un minor de 16 ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis.

 

Din cercetările efectuate până în prezent, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 24/25 iunie a.c., cel în cauză ar fi sustras o autoutilitară, din Craiova, zona Popoveni, deplasându-se apoi cu aceasta până în comuna Malu Mare.

În continuare, autoutilitara a fost abandonată în respectiva localitate, de unde tânărul ar mai fi sustras alte 2 autovehicule, precum și suma de 1.100 de lei, dintr-un alt autoturism.

Astfel, în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au reținut pentru 24 de ore minorul de 16 ani, acesta urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here