Mircea BANICIU & Vlady CNEJEVICI și Teo BOAR live pe terasa Cafe Teatru Play

0
127

Mircea BANICIU & Vlady CNEJEVICI și Teo BOAR revin pe terasa Cafe Teatru Play
MIRCEA BANICIU împreună cu VLADY CNEJEVICI și TEO BOAR (membrii ai trupelor: PASĂREA COLIBRI, MIRCEA BANICIU & BAND, PACIFICA și MIRCEA RUSU BAND, formeaza trupa MIRCEA BANICIU & BAND. În această formulă interpretează cele mai de succes cântece cum ar fi: ANDRI POPA, EȘARFĂ ÎN DAR, TRISTEȚI PROVINCIALE, VARA LA ȚARĂ, ÎNȚELEGERE, VREMURI, CÂNTECUL CEASORNICARULUI și multe altele!
Mircea Baniciu (n. 31 iulie 1949, Timișoara) este un cântăreț și chitarist român. S-a remarcat în muzica românească la începutul anilor ’70 când a devenit solist vocal al formației rock Phoenix. După fuga colegilor săi din țară în 1977, începe o carieră solo, timp în care scoate pe piață un EP și 4 albume. În 1992 a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de Florian Pittiș, Mircea Vintilă și Vlady Cnejevici, cu care a cântat zece ani, răstimp în care au apărut pe piață 5 albume și un DVD. În 2002 revine în trupa Phoenix cu ocazia concertului aniversar Phoenix 40 de ani. În toamna anului 2007 părăsește din nou Phoenix pentru a-și continua cariera solo impreuna cu Vlady Cnejevici si Teo Boar.

Duminica, 29 mai, incepand cu orele 19, Mircea BANICIU & Vlady CNEJEVICI și Teo BOAR!
cces zona A: 110 lei
Acces zona B: 100 lei
Acces zona C: 90 lei.
Info&rezervari: 0722 217 866
*Pretul biletului include accesul la spectacol si Peroni la draught nelimitat.

Play Store iti pune la dispozitie toata gama de bauturi alcoolice si non-alcoolice pentru evenimentul tau cu libertatea totala de a alege fiecare sortiment de produs in functie de preferinte, calitate sau buget. Astfel iti poti crea propriul meniu de bauturi pentru evenimentul tau.

Livram oriunde in Craiova iar pe langa asta iti oferim consultanta in alegerea bauturilor in functie de numarul participantilor si varsta acestora si vom avea grija sa ai parte de cele mai bune recomandari.

Iar ca pachetul sa fie complet, ne ocupam in totalitate de returul produselor ramase.
Punem mare accent pe atentia la detalii iar profesionalismul, seriozitatea si anii de experienta in organizarea evenimentelor sunt doar cateva criterii pe care te poti baza atunci cand vine vorba despre alegerea ta.
Adresa : Calea Bucuresti, nr. 70

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here