Mircea Bornescu : sunt sigur că vor da totul pentru victorie. Sunt foarte montați pentru meciul cu Farul Constanța.

0
101

Astazi la sediul clubului Universitatea Craiova a avut loc o conferinta de presa inaintea partidei dintre Universitatea Craiova si Farul Constanta .
La conferinta de presa au participat antrenorul echipei Universitatea Craiova, Eugen Trica si team-managerului echipei, Mircea Bornescu .

Mircea Bornescu a discutat despre situatia portarilor dar si de cum a reactionat baietii de cand a venit in staful echipei Universitatea Craiova ..
Mircea Bornescu a facut o analiza a portarilor care se afla in lotul echipei ..

„Eu sunt la început de drum, dar am venit la Craiova cu inima deschisă și să ajut cu tot ce pot eu Universitatea Craiova. Am regăsit orașul Craiova mult mai aglomerat. Am stat de o săptămână alături de băieți și sunt sigur că vor da totul pentru victorie. Sunt foarte montați pentru meciul cu Farul Constanța.
Dacă cei patru portari îmi vor cere câte un sfat îi voi ajuta cu mare plăcere. Toți patru sunt la fel de valoroși. Îmi doresc din tot sufletul să câștigăm meciul cu Farul.” a declarat Mircea Bornescu .

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here