Mita Electorala in Podari! Candidatul PSD apeleaza la orice pentru a obtine voturi .. Directoarea scolii tine evidenta locuitorilor ..

0
36

O dovadă în plus pentru faptul că Aurel Gheorghiță, candidatul PSD pentru primăria Podari, nu vrea să participe la dezvoltarea și modernizarea comunității noastre este dată de metodele „învechite” și nocive folosite în campania electorală. După intimidare, frică și amenințare (ceea ce amintește de comunism și alte regimuri totalitare), metoda preferată se pare că este cumpărarea alegatorilor: mita electorală.

Candidatul PSD merge pe sintagma: dacă nu pot să-l conving, să-l „cumpăr”, să-l fac să se simtă dator să mă voteze, doar a acceptat de la mine niște încălțăminte și rechizite.

Filmările arată clar cum Aurel Gheorghiță și echipa sa de campanie dau mită electorală cu sacul! Aurel Gheorghiță, alături de directorul Școlii din Podari, Andreescu Marinela!
Un director de școală să țină evidența mitei electorale…
Ce parere are ISJ Dolj ?
Ce parere are Biroul Electoral Judetean ?

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here