Mizeria PSD continua ! La Calarasi Dolj , o initiativa a Consilierilor PNL a fost “furata” de Primarul Sovaila …

0
40

Azi , in sedinta Consiliului Local Calarasi , pe langa punctele de pe ordinea de zi , pe care consilierii PNL le-au votat , acestia au cerut achizitionarea de tablete de la bugetul local . Tabletele sunt absolut necesare in conjunctura sanitara actuala .
O alta propunere a consilierilor PNL a fost adoptata dar insusita de Primarul Sovaila si de Consilierii PSD ..

“La initiativa domnului Primar Vergica Sovaila si a consilierilor locali: Stania Fanica, Brosteanu Iliuta Catalin, Iovan Luminita, Onete Florin si Delibasa Constantin, cu privire la infiintarea unor piete de zi in Calarasi si Sarata, a fost dezbatut si aprobat in Sedinta Ordinara Proiectul de Hotarare privind pietele mai sus mentionate. In urma aprobarii se vor amenaja cinci piete, unde producatorii agricoli isi pot vinde produsele fara a se percepe taxa.” se mentioneaza pe pagina de socializare a Primariei Localitatii Calarasi – Dolj..

Aceasta initiativa este propusa de cateva luni de consilierii PNL dar a fost ignorata de administratia locala .
Un alt amanunt este ca procesul verbal al sedintei anterioare nu a fost citit ,contrat dispozitiilor legii ..

Citeste si ...  Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a aprobat Nota de Fundamentare a Proiectului Sistem Antigrindina Dabuleni

Da o stea articolului !

 / 3Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here