Cel mai puternic constructor român în domeniul infrastructurii rutiere și-a trimis oamenii și utilajele pe șantierul tronsonului 4 al DEx12 Craiova – Pitești, ce părea abandonat la un moment dat.

Spedition UMB s-a mobilizat și a reluat lucrările pe tronsonul 4, cel dintre Colonești și Oarja, care se leagă de A1 Pitești – București. Potrivit directorului general al CNAIR, Cristian Pistol, s-a ajuns la un stadiu al lucrărilor de 48%.

„Mobilizare bună pe tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova – Pitești. Constructorul român (Spedition UMB) a reluat lucrările în șantier și a ajuns la un stadiu fizic de 48%. Tronsonul de 31,82 km Colonești – Oarja, care va face legătura cu A1, trebuie deschis anul acesta (2024)“, a anunțat, pe Facebook, Cristian Pistol.

Spedition UMB a mai construit și tronsoanele 2 și 3 ale primului drum expres din România (DEx12), date în folosință în iulie 2022, respectiv decembrie 2023.
O mobilizare bună se înregistrează și pe tronsonul 1 al DEx12 Craiova – Pitești, unde Asocierea Ozaltin – Strade Bauunternehmung – Visio Construction Works a trecut de ceva timp la așternerea primului strat de asfalt și a demarat montarea grinzilor la pasaje. Și aici sunt pe șantier sute de muncitori și utilaje, pentru ca tronsonul să fie, de asemenea, gata până la finele anului.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *