Modelul legendar de înaltă performanță Ford Mustang Mach 1 va ajunge în premieră la clienții europeni, făcându-și debutul la Goodwood

0
5

Astăzi Ford a anunțat că modelul de înaltă performanță și în ediție limitată, Mach 1 va fi disponibil în premieră, pentru clienții din Europa.

Făcându-și debutul european la Goodwood SpeedWeek, care va avea loc în West Sussex, Marea Britanie, în fața unui public virtual global, Mustang Mach 1 este Mustang-ul de producție cu cea mai bună manevrabilitate de până acum oferit clienților din Europa.

Performanța este îmbunătățită până la un nivel demn de denumirea legendară Mach 1, cu o aerodinamică îmbunătățită, un motor V81 de 5,0 litri și 460 CP special calibrat și răcire superioară pentru o performanță îmbunătățită pe pistă.

De asemenea, Mach 1 este primul Mustang de producție din Europa disponibil cu transmisie manuală cu 6 viteze TREMEC, cu tehnologie rev-matching pentru schimbarea impecabilă a vitezelor și un sistem de răcire a uleiului îmbunătățit pentru conducere de performanță la standarde ridicate. În mod alternativ, clienții pot alege transmisia Ford automată cu 10 viteze, care are capacități de răcire a uleiului îmbunătățite și software recalibrat pentru performanță optimizată atât în trafic cât și pe circuit.

Citeste si ...  COVID-19 la Ford Craiova. O angajată a fost depistată cu coronavirus

O suspensie unică îmbunătățește și mai mult performanța în trafic și pe pistă. Amortizoarele special calibrate MagneRide® 2 și arcurile personalizate, barele anti-ruliu și specificațiile bucșelor oferă control și timp de răspuns îmbunătățite la solicitări mari în viraje. Software-ul îmbunătățit al direcției asistate electric (EPAS) permite modelului Mach 1 să ofere cea mai precisă direcție a oricărui Mustang din Europa.

Rezultatul este cel mai rapid Mustang de producție pe circuit oferit clienților din Europa.

În plus față de referințele sale de performanță, Mustang Mach 1 oferă un design exterior care amintește de Mustang-urile Mach 1 legendare din anii 1960 și 1970, cu o capotă îndrăzneață și dungi laterale, stilul caroseriei axat pe performanță și jante din aliaj unice de 19”. Modelul în ediție limitată este disponibil într-un set unic de opt culori de caroserie, combinații contrastante de dungi și linii, care amintește de designul distinctiv al mașinii inițiale. Fiecare Mustang Mach 1 este numerotat individual cu o placă distinctivă în funcție de ordinea comenzilor.

Citeste si ...  Premierul Romaniei, Ludovic Orban vine azi la Uzina Ford Craiova ...

„Modelul inițial Mach 1 a oferit performanța supremă a Mustang-ului de producție și s-a dovedit un real succes în lumea motosportului”, a declarat Matthias Tonn, inginer șef al programului Mustang Mach 1 pentru Europa. „Noul Mach 1 este cel mai capabil Mustang oferit în Europa, cu capacități de curse și un stil unic care este potrivit denumirii sale legendare”.

Pentru a sărbători lansarea modelului Mustang Mach 1, Ford a creat o experiență interactivă în premieră prin care utilizatorii își pot crea propriile materiale video folosind o aplicație online. Utilizatorii pot alege culoarea modelului lor Mach 1 și unghiurile preferate ale camerei pentru a crea un material video scurt unic pe care să-l partajeze pe rețelele de socializare. Aplicația oferă utilizatorilor și o experiență de realitate augmentată, permițându-le să „plaseze” un Mustang Mach 1 digital într-un mediu din lumea reală.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here