Mos Craciun a ajuns si la Filiasi! Targul de Craciun de la Filiasi inca un ajutor pentru cei mici ..

0
163

Târgul de Crăciun organizat de Asociația Visuri de om mare în parteneriat cu Liceul Tehnologic Dimitrie Filisanu și Primaria Orașului Filiasi a ajuns la cea de-a cincea ediție.

Peste 350 de voluntari,membrii comunității și reprezentanți ai ISJ Dolj au reusit sa dea o mana de ajutor lui Mos Craciun..

Cei prezenti la Targul de Craciun au promovat spiritul antreprenorial, simțul civic, dăruirea, implicarea, creativitatea și emoția unui eveniment făcut cu copii pentru copii și despre copii.

Cum Crăciunul este despre dăruire și bucuria de a da și de a primi, cumpărăturile au fost facute pentru copiii din Liceul Tehnologic Dimitrie Filisanu ce provin din familii defavorizate cu donațiile obținute la Târgul de Crăciun.

„Bucuria din ochii copiilor ne-a încălzit, în ciuda vremii de afară, și împreună am creat o atmosferă de poveste! Copiii au fost încântați de cadourile primite și le-am promis că Moș Crăciun va veni și la anul! 🎅❄️
Vă urăm sărbători la fel de frumoase, precum zâmbetele copiilor! ❤️🎄”, au scris elevii de la Liceul Tehnologic Dimitrie Filisanu…

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here