Motociclist vitezoman, prins de polițiștii din Dolj după o urmărire în trafic.

0
253

Un motociclist care rula cu viteză pe un drum din Dolj a fost prins de polițiști după o urmărire în trafic. Motociclistul nu avea permis de conducere, iar aparatul radar a indicat viteza de 155 de kilometri/ oră.

Potrivit IPJ Dolj, un bărbat care nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor, depistat în timp ce conducea o motocicletă cu viteza de 155 km/h şi fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

motociclist 2 e1655122078828

În seara zilei de ieri, 12 iunie, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet au depistat un bărbat de 39 de ani, din comuna Călăraşi, în timp ce conducea, pe DN 55, în afara localităţii Căciulăteşti, o motocicletă cu viteza de 155 de KM/H.

Bărbatul nu deținea permis pentru nicio categorie de vehicule
Cel în cauză nu s-a conformat semnalelor regulamentare de oprire efectuate de poliţişti, continuându-şi deplasarea.
Poliţiştii au pornit în urmărirea motocicletei, reuşindu-se blocarea acesteia pe strada Dr. Ştefan Iorgulescu din Sadova.

motociclist 3 e1655122093686

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis.

Totodată, poliţiştii au stabilit că motocicleta nu avea asigurare pentru cazurile de răspundere civilă, bărbatul fiind sancționat contravențional conform Legii 132/2017, cu amendă în valoare de 1000 de lei.

Sursa info & foto : Romania24

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here