Muncitor care săpa la canalizare într-o localitate din Dolj a murit

0
62

Un muncitor care săpa pentru introducerea canalizării în localitatea Mârşani din Dolj, a fost prins sub un mal de pământ.

Bărbatul a fost scos de oamenii care se aflau în apropiere, iar paramedicii SMURD au început manevrele de resuscitare.

„La locul solicitat au fost trimise următoarele forțe: o ambulanță S.M.U.R.D, o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Bechet, o autospecială modul multirisc de căutare salvare din medi ostile vieți, o ambulanță S.M.U.R.D. TIP C, din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Craiova, o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Craiova.

Echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Bechet, ajuns primul la locul intervenției a constatat ca persoana de sex masculi era scoasă de către cetățeni și se află în stop cardio respirator, paramedici înepând manevrele de resuscitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu.

Din pacate manevrele de resuscitare nu au reusit sa il tina in viata . Cu puțin timp în urmă a fost declarat decesul victimei.

Sursa reporter24

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here